Advies en opmeten gordijnen op maat

Uw persoonlijke adviseur bij u thuis

Interesse in gordijnen op maat gemaakt door Ellen Coenen?
 
Contacteer mij voor een eerste plaatsbezoek.

Ellen Coenen komt na afspraak bij u thuis om samen de juiste gordijnstof te kiezen. Uit de meegenomen stalen selecteren we samen de stof die perfect in uw interieur past. Alle stijlen zijn mogelijk. Tijdens dit eerste huisbezoek meet ik ook alles op. U krijgt een all-in prijs per raam.

1. Ik kom bij u langs. Ook ’s avonds of op zaterdag.

Contacteer mij voor een plaatsbezoek. Tijdens dit kennismakingsbezoek ervaar ik de sfeer in uw woning en leer ik uw persoonlijke stijl en smaak kennen.Ik bespreek samen met u de (technische) mogelijkheden en de afwerking van de gordijnen.

Verder praten we tijdens dit kennismakingsgesprek de materialen (synthetisch of natuurlijke materialen) en de afwerking van de gordijnen door. Bovendien meet ik alles al op. We maken meteen een nieuwe afspraak om uw gordijnproject verder in detail te bespreken.

Met deze informatie ga ik alvast verder aan de slag en maak ik de eerste selectie. Op de vervolgafspraak bekijken we samen de stalen en zien we welke gordijnen het best in uw interieur passen. Uiteraard hou ik rekening met de lichtinval en de kleuren in uw interieur.

In deze fase bezorg ik u eveneens een prijsraming. Zo heeft u al een eerste idee.

Het tarief voor het kennismakingsbezoek inclusief vervolgafspraak bedraagt 60 euro en wordt bij uitvoering van het project in mindering gebracht.

2. Ik presenteer mijn all-in offerte.

Op basis van de gekozen gordijnstof, de geselecteerde afwerking en de opgemeten raamoppervlaktes werk ik per raam een all-in prijs uit.Deze prijs omvat de gordijnstof, het maakwerk én de plaatsing van de gordijnen.

3. Bedankt! U kiest voor gordijnen van Ellen Coenen.

Wanneer u beslist om uw gordijnen door mij te laten maken, bespreken we de gewenste timing. Aangezien ik elk gordijnproject zelf vanaf de opmeting tot de plaatsing uitvoer en controleer, werk ik met een opdrachtenlijst die ik project per project afwerk.

Na het betalen van het afgesproken voorschot bestel ik uw stoffen. Ik werk voor de stoffen nooit met stocks, aangezien ik alle gordijnen op maat maak.